Over De Haas Groepsdynamica

De Haas Groepsdynamica

De Haas Groepsdynamica, opgericht in 1985, biedt een variatie aan ‘groepsproducten’, geschikt voor verschillende beroepsdomeinen in de gezondheidszorg, zoals de GGz-Volwassenen, -Ouderen of- Jeugd, Verslavingszorg, Forensische Psychiatrie en Revalidatie

Het aanbod omvat gecertificeerde opleidingen, lezingen, en workshops in Groepsdynamica en Groepstherapie, het Organiseren van en Leidinggeven aan een Behandelteam, inhoudelijke en procesgerichte teamtraining. Daarnaast online Supervisie Groepstherapie, en individuele Coaching of Leertherapie.

Binnen De Haas Groepsdynamica werkt Willem de Haas geregeld samen met medetrainers. In zijn netwerk kan hij beschikken over diverse collega-groepstherapeuten.

Cursussen worden gegeven in Amsterdam en Groningen, de supervisie, coaching of therapie vinden Online plaats.

Klik hier voor een uitgebreide lijst van opdrachtgevers en cliënten.

Willem de Haas

Willem de Haas (1947), is expert op het gebied van groepen en groepsdynamica en groepstherapie. Hij heeft vele jaren ervaring als groepstherapeut, individueel therapeut en teamleider binnen de GGz.
Willem de Haas is werkzaam in zijn eigen Online praktijk voor supervisie, coaching en psychotherapie te Noordlaren

Registraties

BIG geregistreerd klinisch psycholoog, NVGP Groepspsychotherapeut, supervisor leertherapeut en opleider, individueel psychotherapeut-VPeP, basistherapeut MBT en EMDR, Pesso-psychotherapeut, (leer) supervisor NVP

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.