over Willem de Haas en De haas groepsdynamica

logo
logo
logo
logo
logo

De Haas Groepsdynamica, opgericht in 1985, biedt een variatie aan ‘groepsproducten’, geschikt voor verschillende beroepsdomeinen: de gezondheidszorg, verslavingszorg, forensische zorg, onderwijs  bedrijfsleven en de sportsector.Het aanbod omvat training op het gebied van Groepsdynamica, ‘Werken met Groepen’, inhoudelijke en procesgerichte teamtraining en gecertificeerde opleidingen in groepswerk en groepstherapie.

Klanten

Centraal in het aanbod staat de groepsdynamica. Klanten zijn: de GGZ, de Verslavingszorg, Forensische Psychiatrie, en de Somatische Zorg (Revalidatie), en verschillende onderwijsinstellingen, verspreid over heel Nederland. Klik hier voor volledige lijst van opdrachtgevers en cliënten.

Hoofdtrainer

Hoofdtrainer is Willem de Haas (1947), expert op het gebied van groepen en groepsdynamica. Hij heeft vele jaren ervaring als groepstherapeut, individueel therapeut en teamleider in de GGz.

willem de Haas

Daarnaast verzorgt hij via De Haas Groepsdynamica lezingen, workshops en trainingen op het gebied van groepsdynamica, groepsbehandeling en de organisatie van zorgteams.

Professioneel

Willem de Haas is BIG geregistreerd klinisch psycholoog en psychotherapeut, geregistreerd groepspsychotherapeut, supervisor en cursusgever-NVGP, geregistreerd cliëntgericht psychotherapeut, supervisor NVP, en Pesso-psychotherapeut.

Binnen De Haas Groepsdynamica werkt Willem de Haas geregeld samen met medetrainers. In zijn netwerk kan hij beschikken over professionals als dramatherapeuten, organisatiepsychologen en collega-groepstherapeuten.

Naast zijn werk als trainer is Willem de Haas werkzaam in zijn eigen praktijk voor supervisie en coaching.