Deskundigheid op het gebied van groepen en teams

Mijn

Services

Cursus Groepsdynamica

Groepsbehandeling is complex en loopt beter als je er kennis over bezit. Deze zeer praktische cursus is voor iedereen in de Zorg die met groepen werkt. Bovendien is de cursus hét fundament voor elke groepstherapeut. De cursus is  NVGP gecertificeerd en vaak ook nog geaccrediteerd door verschillende beroepsorganisaties……

Cursus Leiding geven aan een Behandelteam

Deze cursus is bedoeld voor psychiaters, klinisch -psychologen, Gz psychologen, psychotherapeuten en andere professionals die leiding, regie, of sturing geven aan een behandelteam. Ook professionals  die anderszins te maken hebben met zorgteams kunnen profiteren van de praktische tools, tips en technieken waarmee de cursus vol zit. Naast aandacht voor leiderschap en organisatiekunde is er veel aandacht voor de groepsdynamische processen die altijd spelen en het zo lastig kunnen maken voor de teamleider. De cursus leert de deelnemer groepsdynamische processen slim te benutten voor de taak van het behandelteam….

Specialistische cursus Groepstherapie

Deze cursus is een must voor de gespecialiseerde groepstherapeut. Of je nu met schematherapie werkt of met MBT of psychodynamisch, deze cursus geeft je de theoretische ondergrond en praktische technieken om moeilijke doelgroepen met groepstherapie te behandelen. Het achtergrond kader is een combinatie van de theorie van de groepsdynamica en de Interpersoonlijke methode van Yalom&Leszcz. De cursus is  NVGP gecertificeerd en vaak ook nog geaccrediteerd door verschillende beroepsorganisaties….

Supervisie Groepstherapie (Online )

Met meer dan 40 jaar ervaring met (therapie-)groepen help ik jou graag met supervisie over jouw vak als groepstherapeut. Ik geef de supervisie online en de ervaring leert dat dat uitstekend kan. Naast praktische adviezen en tips over interventies staan we ook stil bij het inzicht in lastige groepssituaties en hoe die aan te pakken. De supervisie is NVGP-erkend….

Coaching voor Teamleiders of professionals

Als teamleider/manager loopt u geregeld tegen zaken aan die te maken hebben met de omgang met uw medewerkers of uw team: één van uw medewerkers heeft een lastig karakter, collega’s op de werkvloer leven in onmin, of uw team is moeilijk in beweging te krijgen terwijl belangrijke veranderingen niet langer kunnen wachten.        

U bent als professional in de eerste plaats met uw vak bezig. U ziet evenwel dat er in steeds meer beroepspraktijken een steeds professioneler omgang met intermenselijke relaties verwacht wordt van vakprofessionals. Voetbaltrainers moeten ook teambuilders zijn, wetenschappers moeten sociale netwerken kunnen bouwen, docenten moeten hun onderwijs kunnen verkopen en van artsen wordt verwacht dat ze patiënten ook mentaal kunnen begeleiden…..

(Organisatie) advies bij het leiden van een behandelteam

Werken met een zorgteam is vaak niet eenvoudig en in de praktijk duiken er altijd weer situaties op die om een antwoord vragen. Met mijn lange ervaring in teams en groepen ondersteun ik u graag bij het vinden van die antwoorden en oplossingen. Ik gebruik daarbij altijd mijn drie bronnen, de organisatiekunde, leiderschapstechniek en inzicht in de groepsdynamiek van teams.

Het gaat altijd om een adviestraject op uw maat, dus net zo kort of lang als nodig is.

Een speciale deskundigheid die ik meebreng is mijn kennis over de organisatie van multidisciplinaire behandeling. Bijvoorbeeld het effectief organiseren van een psychiatrische of psychotherapeutische deeltijdbehandeling voor een specifieke doelgroep van cliënten….

Ontvang meer informatie
per mail

De Haas

Groepsdynamica

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Meer weten?

Blijf op de hoogte

Bezoek regelmatig onze website.

Onze

Reviews

VNN

{Neque volutpat ac tincidunt vitae. Ultrices eros in cursus turpis massa tincidunt dui ut. At quis risus sed vulputate odio ut enim blandit volutpat. Habitasse platea dictumst quisque sagittis purus sit amet volutpat consequat. Odio facilisis mauris sit amet massa vitae tortor condimentum.

Lentis

{Adipiscing commodo elit at imperdiet dui. Massa sapien faucibus et molestie ac feugiat sed lectus vestibulum. Interdum velit laoreet id donec ultrices. Et leo duis ut diam quam nulla porttitor massa. Adipiscing elit ut aliquam purus sit amet luctus venenatis lectus. Ac turpis egestas maecenas pharetra convallis posuere morbi leo.

Student

Faciliteiten

De cusussen vinden plaats in goed uitgeruste ruimtes en met een, mede door jouw aanwezigheid, een prettig leer-klimaat.

Deskundigheid op het gebied van groepen en teams